Η σχολή μας λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2002 σε χώρους που ανακαινίζονται τακτικά και διευθύνεται από τις διπλωματούχες καθηγήτριες του Υπουργείου Πολιτισμού και της Royal Academy of Dance, Ελίνα Μελέντη και Φωτεινή Σαντοριναίου.

Είναι αναγνωρισμένη από το κράτος ως ερασιτεχνική σχολή χορού, που σημαίνει ότι τόσο οι γνώσεις των διδασκόντων όσο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι ελεγμένες από τη Νομαρχία Αθηνών. Παράλληλα διατηρούμε συνεργασία με την Royal Academy of Dance που έχει έδρα στο Λονδίνο και η σχολή μας λειτουργεί ως ένα από τα επίσημα εξεταστικά κέντρα της.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε προσπαθήσει να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές μας, έτσι ώστε πέρα από μια δυνατή τεχνική στον κλασικό και σύγχρονο χορό, να αποκτούν και την ανάλογη παιδεία πάνω στην τέχνη αυτή.

Διοργανώνουμε παραστάσεις και ανοιχτά μαθήματα με την συμμετοχή όλων των τμημάτων που βοηθούν τους μαθητές να αποκτούν την αίσθηση της παρουσίασης και της επικοινωνίας μέσω του χορού.

Παράλληλα διοργανώνουμε σεμινάρια, που απευθύνονται μαθητές σε ηλικίας από δέκα χρονών και πάνω, στα οποία οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα από διακεκριμένους δασκάλους, χορευτές ή χορογράφους με δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις της Royal Academy of Dance με στόχο να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο κλασικό μπαλέτο παράλληλα μπορούν  να τις πιστοποιούν.

Συνοδεύουμε τα παιδιά σε αξιόλογες παραστάσεις χορού, ενημερώνουμε τους μαθητές μας για ενδιαφέροντα σεμινάρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και βρισκόμαστε δίπλα σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό.

Στόχος μας είναι να μεταδίδουμε στους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, την αγάπη μας για το αντικείμενό μας, κρατώντας εμείς οι ίδιες επαφή με τις εξελίξεις στα θέματα του κλασικού και σύγχρονου χορού και της διδασκαλίας. Θέλουμε οι μαθητές μας να απολαμβάνουν τις ώρες της διδασκαλίας και να αποκτούν γερές βάσεις στο χτίσιμο της τεχνικής τους σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.