Νέα ώρα για το τμήμα Babies!

Αρχική  /  Νέα-Ανακοινώσεις  /  Νέα ώρα για το τμήμα Babies!

- 10 October 2016 -

Από την Πέμπτη 13/10, και μετά από μεγάλη ζήτηση, το νέο τμήμα Babies για παιδιά ηλικίας από 3 ως 4 ετών αλλάζει ώρα, και γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:30 – 18:15!

Στο νέο τμήμα Babies (μουσικοκινητικής αγωγής και προετοιμασίας για τα τμήματα του μπαλέτου) ξεκινάμε την καλλιέργεια της κιναισθησίας, της μουσικότητας και της δημιουργικής σκέψης των παιδιών ενώ παράλληλα τους δίνουμε τη δυνατότητα να εκφραστούν και να συνεργαστούν με την ομάδα τους. Για να το πετύχουμε αυτό δημιουργούμε μικρές ιστορίες στις οποίες τα παιδιά λαμβάνουν διάφορους ρόλους και μέσα από αυτές εισάγουμε και τις βάσεις για τα πρώτα βήματα του κλασικού μπαλέτου.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για την εισαγωγή τους στην τάξη του Pre Primary, σύμφωνα με το σύστημα της Royal Academy of Dance.

Tα μαθήματα, που βασίζονται στο σύστημα “Dance on your own tune” της Royal Academy of Dance για παιδιά 3-4 ετών, ξεκινούν τον Σεπτέμβρη 2016 με το άνοιγμα της σχολής και θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 17:30-16:15.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα μαθημάτων της σχολής μας για το έτος 2016-2017.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να κρατήσετε την θέση του παιδιού σας στο νέο τμήμα Babies της σχολής μας!