Ένας δυναμικός Ιούνιος!

Αρχική  /  Νέα-Ανακοινώσεις  /  Ένας δυναμικός Ιούνιος!

- 2 June 2016 -

Ο φετινός Ιούνιος προβλέπεται δυναμικός για την σχολή μας αφού όλες μας οι μαθήτριες προετοιμάζονται για εξετάσεις και ανοιχτά μαθήματα!

Εξετάσεις στις 17/6

Μετά τα ευχάριστα νέα για την επιτυχία όλων των μαθητριών μας στις εξετάσεις της Royal Academy of Dance, και μάλιστα με πολύ καλές βαθμολογίες, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις του Ιουνίου, οι οποίες θα λάβουν χώρα στις 17/6 στην σχολή μας!

Οι εξετάσεις αυτήν την φορά αφορούν όλες τις τάξεις! Από τις μικρότερες μαθήτριες του Grade 1 έως και τις μεγαλύτερες του Intermediate, και των Advanced 1 & 2.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς ώρες εξέτασης του κάθε τμήματος μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της σχολής.

 

Ανοιχτά μαθήματα Ιουνίου 2016

Αμέσως μετά τις εξετάσεις του μπαλέτου, σειρά παίρνουν τα ανοιχτά μαθήματα! Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, σας προσκαλούμε στα ανοιχτά μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στη σχολή μας.

Αυτές  τις μέρες  θα έχετε τη δυνατότητα να  επισκεφθείτε τον χώρο μας και να παρακολουθήσετε τη δουλειά μας και των μαθητριών μας όχι μόνο στην τάξη που σας αφορά άμεσα αλλά και σε όποιο άλλο τμήμα σας ενδιαφέρει.

Την αυλαία ανοίγουν τα ανοιχτά μαθήματα των τμημάτων σύγχρονου χορού, που θα προηγηθούν των εξετάσεων και των ανοιχτών μαθημάτων μπαλέτου, και θα γίνουν την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις καθορισμένες ώρες των μαθημάτων.

Ακολουθούν τα τμήματα του μπαλέτου, των οποίων τα ανοιχτά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016, για όλες οι τάξεις από το Pre Primary, τα Grades, έως και το Intermediate Foundation, στην καθορισμένη ώρα του εκάστοτε μαθήματος. Οι μαθήτριες θα πρέπει να φορούν καλσόν και το κορμάκι της τάξης τους ,να έχουν τα μαλλιά τους πιασμένα κότσο και να βρίσκονται στη σχολή τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την έναρξη μαθήματος .

Τέλος, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η φετινή χρονιά θα κλείσει στις 25 Ιουνίου με τα ανοιχτά μαθήματα μπαλέτου της τάξης Advanced I, καθώς και των μεγαλύτερων μαθητριών μας, που παρακολούθησαν φέτος το Αρχάριο Μπαλέτο Ενηλίκων.

 

Πολύ καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και για τις εξετάσεις και για τα ανοιχτά μαθήματα!

 

 

Σημαντικές σημειώσεις:

  • Σε περίπτωση απουσίας σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.
  • Τα μαθήματα θα συνεχιστούν ως και 25 Ιουνίου.
  • Παρακαλούμε για την εξόφληση των διδάκτρων της σχολικής χρονιάς ως τις 10 Ιουνίου.