Κάθε χρόνο η σχολή μας διοργανώνει εκδηλώσεις, είτε ανοιχτά μαθήματα, είτε ετήσιες παραστάσεις.

Κάθε χρόνο η σχολή μας διοργανώνει εκδηλώσεις, είτε ανοιχτά μαθήματα, είτε ετήσιες παραστάσεις.

 

Κάθε χρόνο η σχολή μας διοργανώνει εκδηλώσεις (ανοιχτά μαθήματα ή/και παράσταση) ώστε οι μαθήτριες και οι μαθητές μας να εξοικειώνονται με την αίσθηση της παρουσίασης και της έκθεσής τους μπροστά σε κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο οι μαθήτριες παρουσιάζουν με χαρά σε γονείς και φίλους τουλάχιστον ένα ανοιχτό μάθημα. Το μάθημα λαμβάνει χώρα στην αίθουσα της σχολής μας. Οι μαθητές/τριες τα περιμένουν πάντα με ανυπομονησία καθώς δεν τους δίνεται απλά η δυνατότητα να επιδείξουν την πρόοδο τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και η ευκαιρία να ερμηνεύσουν μπροστά σε κοινό.

Επιπλέον, ανά δύο χρόνια περίπου η σχολή μας οργανώνει ολοκληρωμένες παραστάσεις χορού, βασισμένες σε γνωστά ή μη παραμύθια. Οι παραστάσεις μας λαμβάνουν χώρα σε θεατρικές σκηνές της Αθήνας. Οι μαθήτριες/τες κατά τη διάρκεια της χρονιάς παράλληλα με τα μαθήματά τους προετοιμάζονται εντατικά ώστε στο τέλος της χρονιάς να παρουσιάσουν σε μεγάλο κοινό το έργο τους! Μέσα από τη διαδικασία αυτή εκτός από την εμπειρία της έκθεσής τους στο κοινό, αποκομίζουν την εμπειρία και την γνώση όλων εκείνων των διαφορετικών πτυχών της διοργάνωσης μιας παράστασης.

Μέχρι σήμερα η σχολή μας έχει οργανώσει τις εξής παραστάσεις:

Πάρτε μια γεύση από τις διάφορες εκδηλώσεις μας (παραστάσεις και ανοιχτά μαθήματα) βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο από αυτές.